Ο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιώργος Μαργαρίτης και η Ελεάνα Παπαϊωάννου θα αποτελέσουν το μουσικό δίδυμο που θα φιλοξενηθεί στην μεγάλη μουσική συναυλία της 27ης Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Κάτω Νευροκοπίου.

Οι διοργανωτές έχουν  δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για μια αξέχαστη βραδιά, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκεπτών. Η μεγάλη μουσική συναυλία της τελευταίας ημέρας των κορυφαίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου έχει καθιερωθεί ως θεσμός απόλυτης επιτυχίας, αφού την βραδιά εκείνη το Κάτω Νευροκόπι αποτελεί «παραδοσιακό» προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρο το νομό.Την προηγούμενη βραδιά ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Κώστας Αμοιρίδης δίνουν «ραντεβού» με τους φίλους της ποντιακής μουσικής στην κεντρική πλατεία του Κάτω Νευροκοπίου. Η φετινή Ποντιακή βραδιά των Ακριτείων θα είναι πραγματικά ξεχωριστή, αφού οι δύο καλλιτέχνες έχουν αρκετά χρόνια να εμφανιστούν στην κορυφαία εκδήλωση της περιοχής.

Να σημειωθεί πως όλες οι συναυλίες και εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ακριτείων, έχουν ελεύθερη είσοδο όπως άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει καθιερώσει ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here