Συνάντηση με το διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη, πραγματοποίησαν μέλη του σωματείου αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Δράμας. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η ενίσχυση με προσωπικό στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Παρανεστίου, στο σημείο ελέγχου διαβατηρίων στον παραμεθόριο σταθμό Εξοχής και σε άλλες Υπηρεσίες του Νομού Δράμας. Επίσης, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αναφέρθηκαν στο πρόβλημα στελέχωσης της Δ.Υ. και της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και στην ανάγκη για τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου φύλαξης του ανοικτού κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Δράμας.

Ακόμα, κατέθεσαν υπόμνημα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά όλα τα ζητήματα και οι προτεινόμενες λύσεις από το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων. Ο περιφερειακός διευθυντής ενημερώθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για την υπηρεσιακή προώθηση των αιτημάτων και εν όψει της θερινής περιόδου, να επιλύσει εκείνα τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκ μέρους του σωματείου αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Δράμας ο πρόεδρος, κος Πιτσίκογλου, η γενική γραμματέας, κα Ζαχοπούλου και ο ταμίας, κος Βογιατζόγλου. Ήταν μία πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της ανάδειξης των λειτουργικών προβλημάτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο Νομό Δράμας και της συνεργασίας με τους διοικητικούς παράγοντες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here