Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Νέστου στο «τραπέζι της αγάπης» που στεγάζετε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χρυσούπολης, όπου παρασκευάζεται και διανέμεται καθημερινά πλήρες συσσίτιο σε άπορους πολίτες του Δήμου Νέστου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Διονύσιος Βώβος, τομεάρχης για τον Νομό Καβάλας  υπεύθυνος μεταξύ Γραμματείας Οργανωτικού και Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας, ενώ συμμετείχαν: ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέστου, Φώτης Πασχαλίδης, ο γενικός γραμματέας για την Επαρχία Νέστου, Κωνσταντίνος Χιώτης και μέλη του τοπικού συμβουλίου Ν.Δ. Νέστου. Παραδόθηκαν διάφορα είδη τροφίμων-εφοδίων, που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέστου.

Ο Δ. Βώβος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πάντα δίπλα στις κοινωνικές δομές και προσπαθεί, με τα μέσα που διαθέτει, να συνδράμει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, για την ανακούφιση των αδύναμων πολιτών. Έγινε ενημέρωση στα μέλη της Ν.Δ. από τον αρχιμανδρίτη, Τιμόθεο Αραμπατζάκη, για το «τραπέζι της αγάπης», στο οποίο σιτίζονται καθημερινά περίπου ογδόντα συνάνθρωποι. Το κλιμάκιο συνεχάρη τον αρχιμανδρίτη και το προσωπικό, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και συζητήθηκαν, ακόμα, θέματα που απασχολούν τη δομή.

Ο Φ. Πασχαλίδης, πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέστου, μετά την επίσκεψη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε εδώ, στο «τραπέζι της αγάπης», για να ευχηθούμε «χρόνια πολλά» στους συνανθρώπους μας. Ταυτόχρονα, για να εκφράσουμε τη στήριξη μας στις κοινωνικές δομές του τόπου, για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Ευχόμαστε, επίσης, «χρόνια πολλά» σε όλο το προσωπικό που εργάζονται αδιάκοπα και εθελοντικά, σε καθημερινή βάση, προκειμένου να στηρίξει τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Ως μέλη της Νέας Δημοκρατίας αγωνιζόμαστε, με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου, που προάγουν την κοινωνική προσφορά. Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες γι’ αυτό τον σκοπό. Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here