ΜΠΟΡΕΙ το κλίμα στην προεκλογική περίοδο στο Επιμελητήριο Καβάλας να είναι έκρυθμο, λόγω των εκατέρωθεν ανακοινώσεων για ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα, που είναι σημαντικά, ωστόσο θεωρούμε ότι η ένταση αυτή υποδαυλίζεται και εξυπηρετεί ορισμένους. Η «φασαρία», επίσης, αρέσει και στα Μέσα Ενημέρωσης, γιατί νομίζουν ότι έχει ενδιαφέρον στο κοινό που απευθύνονται. Εμείς, πάντως, διαπιστώνουμε το αντίθετο.

ΕΙΜΑΣΤΕ πεπεισμένοι ότι, ο αποπροσανατολισμός από τα θέματα που ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο ευνοεί, κυρίως, τον συνδυασμό που έχει «αυτοχριστεί» ως ο «διάδοχος» της απερχόμενης διοίκησης, δηλαδή τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Μάρκο Δέμπα, διότι θα αναγκαστεί να «λογοδοτήσει» και για τα μη καλώς πεπραγμένα της προηγούμενης διοικητικής περιόδου. Πως θα μπορούσε ο Μ. Δέμπας να διαχωρίσει τη θέση του από τη διοίκηση του Άγγελου Τσατσούλη, όταν ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι η «φυσική συνέχεια» του απερχόμενου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου; Η επιδίωξη του είναι, να ταυτιστεί μόνο με τα θετικά και τις επιτυχίες της διοίκησης Α. Τσατσούλη.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ δύο υποψήφιοι πρόεδροι, επίσης, έχουν παρασυρθεί στο «παιχνίδι» αυτό, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο μεν Παύλος Ζησίμου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», δείχνει επιθετικότητα και έγινε το «κόκκινο πανί» για τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία», ενώ ο Κίμων Παπαδόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα», τηρεί χαμηλούς τόνους, απέχει από την αντιπαράθεση, αλλά έτσι μοιάζει να είναι «εξαφανισμένος» από την προεκλογική μάχη. Ενώ, θα μπορούσε να πιέσει, με την κριτική του σε στοχευμένα ζητήματα, τους συνυποψήφιους του, ώστε να αναδείξει τη διαφορετικότητα του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here