Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ασφαλτοτάπητα στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται από το Κάτω Νευροκόπι. Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο Κάτω Νευροκόπι, η αναστάτωση και η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών «άξιζε τον κόπο», αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που χρόνια τώρα ζητούσαν.

Μετά από πολλές φθορές και παρεμβάσεις αποκαθίσταται το οδόστρωμα στο κέντρο της ακριτικής κωμόπολης αλλάζοντας πραγματικά προς το καλύτερο την όψη ολόκληρης της περιοχής.

Ενώ λίγες ημέρες πριν απομακρύνθηκαν και οι κολώνες της ΔΕΗ που υπήρχαν, αφού πλέον δεν έχουν ρόλο μετά την ολοκλήρωση του έργου υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΗ. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια εικόνα διαρκών παρεμβάσεων στην συγκεκριμένη περιοχή, γεγονός το οποίο μπορεί να ταλαιπωρεί του κατοίκους αλλά ταυτόχρονα τους χαροποιεί μιας και ικανοποιούνται αιτήματα τους.

Οι εργασίες είναι αλήθεια πως δεν είχαν μεγάλη διάρκεια αφού η ανάδοχος εταιρεία φρόντισε να πραγματοποιούνται οι εργασίες με ταχύς ρυθμούς προκειμένου να μην διαταραχθεί επί μακρόν η καθημερινότητα των κατοίκων.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι κάτοικοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα τόσο από την πρόσφατη παρέμβαση που αφορά στην τοποθέτηση του ασφαλτοτάπητα όσο και από τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που σύντομα θα αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το κέντρο της όμορφης κωμόπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here