Ο Αργύρης Πατακάκης απέφυγε να αναλάβει την ευθύνη της επιλογής που έκανε (σ.σ. απευθείας ανάθεση της ασφάλισης των οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας) και την «έκανε πάσα» στα θεσμικά όργανα (οικονομική επιτροπή και περιφερειακό συμβούλιο).

Στη συνέχεια, έδειξε πάλι χαμηλό πολιτικό ανάστημα, αγνοώντας την πρόσκληση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο οποίος τον κάλεσε στο γραφείο του, στην Κομοτηνή, για να συζητήσουν το σοβαρό ζήτημα της καταδικαστικής απόφασης που έβγαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας. Κι όχι μόνο αγνόησε την πρόσκληση του πολιτικού προϊσταμένου του, την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, απέστειλε επιστολή προς τον περιφερειάρχη, για να του ασκήσει κριτική για ορισμένα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος!

Η συγκυρία της κίνησης αυτής δεν είναι τυχαία. Δυστυχώς, δείχνει την ποιότητα του πολιτικού άνδρα, Αργύρη Πατακάκη, που ενήργησε, πάλι, εκ του πονηρού.

Όπως ήταν λογικό (και αναμενόμενο), ο Χρήστος Μέτιος εξάντλησε την υπομονή του και αποφάσισε να ανακαλέσει όλες τις αρμοδιότητες που είχαν εκχωρηθεί στον αντιπεριφερειάρχη Δράμας.

Από την άλλη πλευρά, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι ο Χρ. Μέτιος χρειάζεται περισσότερο «σπρώξιμο» για να ασχοληθεί με τις ανάγκες τις Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, η οποία είναι εμφανώς πιο παραμελημένη, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Π.Ε. της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. Η σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό και η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου στο Φαλακρό, το οποίο σημειωτέον είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια μας, αποτελούν ζητήματα «ζωτικής σημασίας» για την κοινωνία της Δράμας. Χωρίς (οδική) σύνδεση με την Εγνατία οδό, η Δράμα είναι απομονωμένη, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από την υπόλοιπη Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. Όσον αφορά το χιονοδρομικό κέντρο στο Φαλακρό, έπρεπε να είναι, τουλάχιστον, ανταγωνιστικό με τα αντίστοιχα της γειτονικής Βουλγαρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here