Με επιτυχία άρχισε η τελευταία εκδήλωση του περιφερειακού φεστιβάλ VIA EGNATIA στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Θάσου. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο «Καλογερικό» στον Λιμένα Θάσου τα εγκαίνια της ελληνορωσικής έκθεσης φωτογραφίας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, Ι. Μουζενίδης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Ο Ι. Μουζενίδης αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στα καλά αποτελέσματα των πτήσεων που άρχισε φέτος η Ellinair από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», καθώς και στην προοπτική των συνδέσεων στο μέλλον.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αναφέρθηκε στις τέσσερις εκδηλώσεις του φεστιβάλ VIA EGNATIA στην Καβάλα και τη Θάσο, ευχαρίστησε προσωπικά τον Γ. Μυτιληνό για τη συνεργασία στη διοργάνωση της έκθεσης, την Ellinair, τον όμιλο Mouzenidis και προσωπικά τον Ι. Μουζενίδη, για τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ δώρισε στον Ι. Μουζενίδη αντίγραφο γλυπτού έργου με το «δελφίνι και την Αφροδίτη», που αποτελεί χαρακτηριστικό εύρημα της Θάσου. Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος από τη Θάσο, Στ. Τσολάκης και ο αντιδήμαρχος Δήμου Θάσου, Χ. Πεταμίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here