Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα-Πρωτούγεννα» του Δήμου Καβάλας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η χοροθεατρική παράσταση με τίτλο: «Η βασίλισσα του χιονιού» με μεγάλη επιτυχία. Η παράσταση έγινε με τη συμμετοχή των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής, κλασικού, σύγχρονου, latin, oriental, bollywood και hip-hop χορού της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας και των τμημάτων σύγχρονου και κλασικού χορού του προγράμματος «Κίνηση και Χορός» Νέας Καρβάλης, ενώ συνεργάστηκε και η θεατρική ομάδα «Μικροί Ήρωες».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε, από τον αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της «Δημωφέλεια» Δημήτριο Καζανίδη, ο μαθητής της Δημοτικής Σχολής Χορού Καβάλας, Νίκος Γρηγοριάδης, για την εισαγωγή του στο πρώτο έτος σπουδών στο τμήμα καθηγητών χορού της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης στην Αθήνα (φωτογραφία). Ο Νίκος Γρηγοριάδης σε ηλικία 5 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στη Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στο τμήμα μπαλέτου και σύγχρονου χορού. Συμμετείχε σε πανελλήνιους διαγωνισμούς αθλητικού χορού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο Blackpool Ηνωμένου Βασιλείου, με σημαντικές διακρίσεις. Το 2008 συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου “baby dance” του τηλεοπτικού σταθμού alpha TV κερδίζοντας την 4η θέση. Ακόμα, συμμετείχε στους διαγωνισμούς έντεχνου χορού «Ευ δημιουργείν» τα έτη 2014, 2015, 2016 και International Dance Competition Hellas το 2017 με σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η εξασφάλιση υποτροφιών για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στην Όπερα της Λυών στη Γαλλία και στη σχολή χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Αθήνα.

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας της «Δημωφέλεια» ευχαριστεί όλους όσοι κατέθεσαν χρόνο και έμπνευση, για ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, ευχαριστεί τους καθηγητές χορού: Αλίεβ Ρουσλάν, Αποστολίδου Πωλίνα, Στασινού Καλλιόπη και την καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής, Κατενίτσεβα Έλενα. Τέλος, ευχαριστεί τους μαθητές και τους γονείς, για τη θερμή και σημαντική υποστήριξη που παρέχουν και εύχεται «καλή χρονιά», με υγεία και αγάπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here