Τις τελευταίες εκκρεμότητες των έργων του τεχνικού προγράμματος που τυχόν βρίσκονται σε εξέλιξη ή λίγο πριν την ολοκλήρωση τους, προσπαθούν να διευθετήσουν οι υπηρεσιακοί και θεσμικοί παράγοντες του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν ήδη αλλάξει στην περιοχή και πλέον η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο χειμερινή. Οι θερμοκρασίες γίνονται σιγά σιγά απαγορευτικές για κάθε είδους εργασία και ιδιαίτερα για κατασκευαστικές παρεμβάσεις με συνέπεια να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε έργα που δεν έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν. Οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις έδειξαν τι μπορεί να προκαλέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που για την περιοχή κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Εκκρεμότητες φυσικά που έχουν να κάνουν με τα έργα του τεχνικού προγράμματος που έχουν εκτελεστεί, γιατί την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες έργα και παρεμβάσεις σε πολλά χωριά που δεν έχουν καν ξεκινήσει και φυσικά θα περιμένουν την επόμενη χρονιά. Σε αυτά λοιπόν τα χωριά τα παράπονα είναι πολλά και όπως μεταφέρουν αυτοί που γνωρίζουν εκπρόσωποι και Πρόεδροι καταθέτουν τη δυσαρέσκεια τους σε κάθε ευκαιρία. Το φετινό τεχνικό πρόγραμμα ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις απ’ ότι τα προηγούμενα και με δεδομένη την ικανοποιητική πορεία της περασμένης χρονιάς, όλοι έλπιζαν σε καλύτερο ποσοστό εκτέλεσης και ολοκλήρωσης των έργων του τεχνικού προγράμματος. Βέβαια επίσημη ανακοίνωση ή τοποθέτηση δεν υπάρχει ακόμα που να γνωστοποιεί την πορεία του τεχνικού προγράμματος, κάτι που σημαίνει πως η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική απ’ αυτή που μεταφέρεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here