Τα… «χόρτα» είναι «ζήτημα» και μάλιστα για έναν Δήμο με τα χαρακτηριστικά  του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, μεγάλο. Η βλάστηση του καλοκαιριού είναι φυσικό πως δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα απ’ όσα κανείς νομίζει.

Σε έναν Δήμο όπως αυτός του Κάτω Νευροκοπίου υπάρχουν δεκαεπτά οικισμοί μικροί και μεγάλοι. Όλοι όμως έχουν μια πλατεία ή έναν άλλο δημόσιο χώρο που πρέπει να καθαριστεί ή να κοπούν τα χόρτα που προφανώς τέτοια εποχή τον κατακλύζουν.

Λίγο η έλευση των επισκεπτών, τα τοπικά πανηγύρια και οι γιορτές, τα παιδιά που επισκέπτονται την περίοδο του καλοκαιριού παππούδες και γιαγιάδες, όλα αυτά συνθέτουν ένα κλίμα απαιτήσεων από την Δημοτική Αρχή.

Έτσι θα πρέπει να καθαρίζονται, όχι απλά να καθαριστούν μια φορά και τέλος, πλατείες παιδικές χαρές, δημόσιοι χώροι που χρησιμοποιούνται για γιορτές, νεκροταφεία μην τα βρουν σε κακό χάλι οι επισκέπτες και τόσοι άλλοι χώροι που μπορεί ή όχι να χρειαστούν.

Η αλήθεια είναι όμως ότι την περίοδο αυτή όλοι α θέλουν όλα καθαρά.

Το οδικό δίκτυο είναι ένας ακόμα λόγος για διαμαρτυρίες εξαιτίας βλάστησης ή φερτών υλών της προηγούμενης περιόδου  που δημιουργούν προβλήματα.

Πως όμως να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους και μεγέθους απαιτήσεις ένας Δήμος όπως ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει να φυσικά με συγκεκριμένο προσωπικό. Με λίγα λόγια υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Αυτή των αρμοδίων του Δήμου που παρά τα παράπονα οι περισσότεροι συμφωνούν πως τουλάχιστον για αδιαφορία δεν μπορούν να κατηγορηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here