Όλα κύλησαν ομαλά όπως άλλωστε κάθε χρόνο, οι διοργανωτές και υπεύθυνοι των κεντρικών εκδηλώσεων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου λίγο πριν την ολοκλήρωση τους δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους.

Όλες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν το ενδιαφέρων των κατοίκων της περιοχής και αποτέλεσαν και αφορμή για πολλούς άλλους να επισκεφτούν την περιοχή και το ακριτικό και φυσικά δροσερό κάθε εποχή Κάτω Νευροκόπι. Όλες λοιπόν οι δράσεις πολιτιστικού ή αθλητικού χαρακτήρα ήταν περισσότερο από πετυχημένες και φυσικά οι μουσικές βραδιές ήταν η στιγμή της κορύφωσης κάθε ημέρας. Ανάλογη από άποψη επιτυχίας ήταν και η παρουσία των χορευτικών σχημάτων των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην δημιουργία της όμορφης βραδινής ατμόσφαιρας που επικράτησε στην κεντρική πλατεία της όμορφης κωμόπολης.

Την σημερινή βραδιά ολοκληρώνονται και οι φετινές εκδηλώσεις των Ακριτείων. Την σημερινή βραδιά πραγματοποιείται και η μεγάλη μουσική συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ελεάνας Παπαϊωάννου με το πολυμελές μουσικό τους σχήμα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας των εκδηλώσεων:

07:30 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στο Εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνας και θα τεθεί σε προσκύνημα Λείψανο του Αγίου.

20:45 Χορευτικές επιδείξεις. Η Πολιτιστική Εστία Κ. Νευροκοπίου μας παρουσιάζει τα χορευτικά της τμήματα στην κεντρική πλατεία.

21:15 Stand up comedy.

22:00 Τελετή λήξης, Πολιτιστικών εκδηλώσεων Ακρίτεια 2017. Σύντομος χαιρετισμός Δημάρχου Κάτω Νευροκοπίου.

22:15 Απονομές – Βραβεύσεις. Ο Δήμος θα βραβεύσει τους τρεις πρώτους αριστούχους μαθητές και τον ΑΟ Ακρίτες 2005 για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΙΝΙ.

22:30 Ανοιχτή συναυλία, με ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με τον Γιώργο Μαργαρίτη και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here