Ντέρμπι για γερά νεύρα και ισοπαλίες για Ακρίτα και Δόξα Βώλακα την προηγούμενη αγωνιστική

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου και ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κάτω Νευροκοπίου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες, γκολ και τελικά τους βαθμούς του αγώνα. Ο Ακρίτας μπορούσε  να έχει την νίκη αν είχε εκμεταλλευτεί λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων, κάτι το οποίο δεν κατάφερε. Οι παίκτες της Καλλιφύτου πίεσαν όταν έπρεπε δημιούργησαν προϋποθέσεις και πέτυχαν τα γκολ που τους έδωσαν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Φημίζονται για το δυνατό τους παιχνίδι τόσο η Καλή Βρύση όσο και ο Βώλακας, έτσι ήταν αναμενόμενο το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι ένα ντέρμπι. Έτσι και έγινε με δύο γκολ ένα για κάθε ομάδα στο τέλος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έφυγαν ισόπαλες από το γήπεδο.

Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής Α κατηγορίας:

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 2-2

ΑΕ Καλής Βρύσης – Δόξα Βώλακα 1-1

Νίκη για την Κάτω Βροντού

Έστω και… «οριακά» η Κάτω Βροντού πήρε τους βαθμούς της νίκης από την ομάδα του Μεγαλοκάμπου, καταφέρνοντας να διατηρηθεί σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί περίμεναν πως η Κάτω Βροντού θα περνούσε ευκολότερα από την  έδρα των Μαυραετών, αφού σίγουρα τις δύο ομάδες χωρίζει μεγάλη απόσταση από άποψη ποδοσφαιρικού επιπέδου. Τελικά εύκολα ή δύσκολα η Κάτω Βροντού πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Ένα ήταν αρκετό

Με ένα γκολ οι Μαυραετοί του Δουμπέσα  κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο γήπεδο των Λευκογείων. Οι γηπεδούχοι μαχητικότατοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποιες ευκαιρίες και μοιραία έχασαν την νίκη, ενώ είναι βέβαιο πως με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της

Τους βαθμούς της νίκης έχασε η Μικροκλεισούρα κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις διαδοχικές και κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στην περιοχή των αντιπάλων. Ακριβώς το αντίθετο έκανε η Αργυρούπολη και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Σοβαρά παράπονα για μία ακόμη φορά έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία, αφού για μία ακόμη φορά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κάτι το οποίο «πληρώνει» η Μικροκλεισούρα με δεύτερο συνεχόμενο σοβαρό τραυματισμό.  Αγωνιστικά οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικές με τη Μικροκλεισούρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες… όμως χωρίς την ουσία που είναι τα γκολ.

Αποτελέσματα 14 αγωνιστικής Β κατηγορίας:

Μαυαετοί Μεγαλοκάμπου – Δόξα Κάτω Βροντούς 1-2

Αετοί Λευκογείων – Μαυραετοί Αθ. Δουμπέσσας 0-1

Δόξα Μικροκλεισούρας – Ποντιακός Αργυρούπολης 0-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here