Λίγα πράγματα μένουν μόνο για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των κορυφαίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κάτω Νευροκοπιου. Οι διοργανωτές για μία ακόμη χρονιά εμφανίζονται ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προετοιμασίας και μένει μόνο να επαληθευτούν και μετά την ολοκλήρωση των πολυήμερων εκδηλώσεων.

Κανείς όμως  δεν έχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα, αφού κατά παράδοση ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου έχει καταστήσει τις εκδηλώσεις των Ακριτείων «θεσμό επιτυχίας».

Μερικές από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα:

Μουσικές συναυλίες στις 24 Ιουλίου με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα, στις 25 Ιουλίου Παραδοσιακή βραδιά, στις 26 Ιουλίου Ποντιακή μουσική βραδιά με τους Κώστα Θεοδοσιάδη και Κώστα Αμοιριδη και στις 27 Ιουλίου η μεγάλη μουσική συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ελεάνας Παπαϊωάννου.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη.  Στις 22 και 23 Ιουλίου αγώνες μπάσκετ 3Χ3 στα γήπεδα στο προαύλιο του Γυμνασίου, επίσης στις 23 Ιουλίου διοργανώνεται ο 1ος αγώνας δρόμου 13 χλμ Nevrokopi trail στην πλατεία Κάτω Νευροκοπίου στις 10:30. Στις 24 Ιουλίου τουρνουά ping- pong και  στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το 2ο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Στις 25 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα το κυνήγι του χαμένου θυσαυρού, εκδήλωση που διοργανώνει η Πολιτιστική Εστία Νευροκοπίου, ενώ στις 25 και 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6. Στις 26 Ιουλίου Survivor ala Nevrokopi, με ομάδες των πέντε ατόμων και ώρα έναρξης στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Νευροκοπίου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην κεντρική βραδιά των Ακριτείων

Η παρουσία του Γιώργου Μαργαρίτη αναμένεται να αποτελέσει την αιτία για πολλούς να επισκεφθούν την τελευταία βραδιά των Ακριτείων, το Κάτω Νευροκόπι.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αν και έχει και κατά το παρελθόν επισκεφθεί την περιοχή, έχει πολυάριθμο «κοινό» που δίνει δυναμικό παρόν σε κάθε παρουσία του.

Η επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη ήταν ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές που είχαν στην διάθεση τους οι διοργανωτές, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεδομένων φυσικά των υφιστάμενων συνθηκών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here