Ούτε τρεις, ούτε δεκατρείς, αλλά πενήντα τρεις, είναι οι φορείς που εμπλέκονται στην έκτη διοργάνωση του Kavala Air Sea Show, κάτι που δείχνει τη δυναμική που έχει η διοργάνωση. Το Kavala Air Sea Show, σημείωσε ο Παναγιώτης Γεωργιάδης (επιχειρησιακός διευθυντής), είναι μοναδικό στο χώρο των αεροπορικών σόου στην Ελλάδα, διότι συνδυάζει το πολεμικό και πολιτικό σκέλος, διεξάγεται σε ένα «στίβο» με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και είναι δωρεάν για τους θεατές.

«Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, με τις καιρικές συνθήκες για παράδειγμα και δεν πραγματοποιηθεί το show, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μερικές ημέρες διακοπών στην πόλη και τη γύρω περιοχή, με τις υπέροχες παραλίες», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου Airotel Galaxy, για την παρουσίαση της οργανωτικής επιτροπής και των παρουσιαστών του show.

Υπερδιπλάσιος ο αριθμός των αεροσκαφών, κυρίαρχες, πάλι, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

 Φέτος, το θέαμα θα είναι πλουσιότερο, αφού ο αριθμός των αεροσκαφών που θα συμμετέχουν είναι υπερδιπλάσιος, ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Δήμος Παγγαίου. Οι δοκιμαστικές πτήσεις θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και οι επιδείξεις το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, επίσης, στη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιηθεί η δράση: “Pageo Flying Day”, που εγκαινιάζει τη συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στη διοργάνωση.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν: η δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Χρήστος Ηλιάδης και η πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η παρουσιάστρια των τεσσάρων διοργανώσεων, Έμυ Καμπουρίδου, μίλησε για τα συναισθήματα που προκαλούν οι επιδείξεις των αεροσκαφών και ιδιαίτερα των πολεμικών, καθώς και για τη σημασία που έχει η διοργάνωση στην τοπική οικονομία και στην προβολή της Καβάλας. Δίπλα της, φέτος, θα είναι ο δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής, Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος για την οργάνωση του show και «ταπεινός συμπαρουσιαστής», που θα απολαύσει το θέαμα και θα συμβάλλει στη διασκέδαση των θεατών.

Την παρουσίαση της δράσης: “Pageo Flying Day” στη Νέα Πέραμο, θα κάνει η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Δήμου Παγγαίου, Νατάσσα Θεοδοσίου. Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο Π. Γεωργιάδης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εθελοντές, που είναι η «ψυχή» της διοργάνωσης και ανέφερε το φετινό σύνθημα στην αγγλική γλώσσα: “Wings on Waves”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here