Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ»: Οι τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της περιόδου 2018-2019 και τα σημεία πώλησης

0
14

Ο Α.Ο. «Καβάλα» ανακοίνωσε τις τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που θα ισχύουν μόνο για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δεν θα εκδοθούν κάρτες ειδικής κατηγορίας. Η διάθεση τους άρχισε την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και οι τιμές είναι οι εξής:

SILVER ΘΥΡΑ 6 & 1 (γενικής εισόδου) 80
GOLD ΘΥΡΑ 6 & 8 (σκεπαστό) 120
PLATINUM ΘΥΡΑ 7 (σκεπαστό) 200

Οι κάτοχοι καρτών ενίσχυσης των 120€ και 200€ θα έχουν ονομαστικές θέσεις και έως τις 6 Αυγούστου 2018 μπορούν οι περσινοί κάτοχοι, να τις ανανεώσουν με την επίδειξη της κάρτας της περιόδου 2017-2018 (η διάθεση γίνεται μόνο από τα γραφεία του Α.Ο.Κ.).

Δωρεάν είσοδος ισχύει μόνο για τους μαθητές κάτω των 18 ετών, με την επίδειξη της ταυτότητας, ή της μαθητικής κάρτας. Τα σημεία διάθεσης των καρτών ενίσχυσης είναι τα ακόλουθα: Ψητοπωλείο Δεληκάρης, Ανθοπωλείο ΚΕΝΤΙΑ (Καμάρες), Αρτογλυκολιχουδιές (οδός Φιλαδέλφειας 3, Ραψάνη), Ελιά-Ελιά (πλατεία Καπνεργάτη), F2-F2 (πλατεία Νέας Ηρακλείτσας), γραφεία Α.Ο. «Καβάλα» (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 2, καθημερινές 9:00-11:00). Οι τιμές των απλών εισιτηρίων είναι 10€ (για τους άνδρες) και 5€ (για τις γυναίκες).

Άρχισαν και οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Επίσης, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου, καλωσόρισε δύο νέους ποδοσφαιριστές στο σύλλογο. Πρόκειται για τον 25χρονο Κροάτη μεσοεπιθετικό, Sven Jajcinovic, ο οποίος αγωνιζόταν στη Β΄ εθνική κατηγορία της χώρας του με την ομάδα Hrvatski Dragovoljac (26 συμμετοχές/3 τέρματα). Με την ομάδα αυτή είχε 116 συμμετοχές και 10 τέρματα στη Β΄ εθνική κατηγορία, καθώς και 26 συμμετοχές/2 τέρματα στην Α’ εθνική κατηγορία.

Επίσης, τον 24χρονο αμυντικό, Αλέξη Ζέρη, ο οποίος την περασμένη περίοδο είχε 26 συμμετοχές και 4 τέρματα με την ομάδα Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο Αλέξης άρχισε το ποδόσφαιρο στη Νίκη Βόλου, ενώ έχει συνολικά 78 συμμετοχές στη Β΄ εθνική κατηγορία με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Λάρισα και τον Α.Ο. Χανιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.