Ο Δήμος Νέστου βράβευσε τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

0
21

Στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης, η δημοτική αρχή του Δήμου Νέστου βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εκδήλωση διανθίστηκε μουσικά από το συγκρότημα “Stick ‘N’ Keys” του Ωδείου «Νεάπολης» Καβάλας, ενώ συντονίστρια ήταν η εκπαιδευτικός, Ευμορφίλη Ιωαννίδου. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, συνεχάρη τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες στις πανελλαδικές εξετάσεις και στη συνέχεια απένειμε τους επαίνους και τα αναμνηστικά δώρα του Δήμου. Στους δύο πρώτους εισακτέους, που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, από το ΓΕ.Λ. Χρυσούπολης ο Στέφανος Αμοιρίδης, που εισήχθη στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το ΕΠΑ.Λ. η Παρασκευή Μητσιλέγκα, που εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος πρόσφερε από ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop). Στην εκδήλωση παρέστησαν: η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ελένη Ψυλλίδου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Νίκος Βαλσαμίδης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ελένη Χατουτσίδου, ο αντιδήμαρχους Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρης Τουμπεκτσής, ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Νίκος Μαυροθαλασσίτης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, η πρόεδρος της «ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ», Ελένη Αργυρέλη, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Νέστου, Γιώργος Παναγιωτίδης και η δημοτική σύμβουλος, Λαρίσα Κοσμίδου.

Το «τζάμπολ» της ελπίδας και της αισιοδοξίας

Επίσης, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος έδωσε την έναρξη (τζάμπολ) στο φιλικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, μεταξύ αθλητών του Δήμου Νέστου και του Αθλητικού Συλλόγου ατόμων με αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» Κομοτηνής, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Χρυσούπολης. Ο δήμαρχος Νέστου τόνισε το σπουδαίο παράδειγμα και το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που δίνουν τα άτομα με αναπηρίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.