Τα πρώτα χιόνια στα χωριά της περιοχής του Κάτω Νευροκοπίου

0
14

Χειμωνιάτικος πλέον ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας μεταξύ αυτών και στην περιοχή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου. Στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε μάλιστα έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στην ακριτική περιοχή και όχι μόνο στα βουνά που περιβάλουν την περιοχή.

Στα λευκά ντύθηκαν  τα περισσότερα χωριά της περιοχής έστω και για λίγες ώρες μιας και στην διάρκεια της ημέρας το χιόνι έλιωσε στις περισσότερες περιοχές. Παρόλα αυτά ο χειμώνας έκανε την εμφάνιση του και με χιόνια πλέον, αφού  εδώ και λίγο καιρό η θερμοκρασία είχε γίνει ήδη «χειμερινή». Μερικούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έδειξε το θερμόμετρο στις αρχές της εβδομάδας, ενώ ο παγετός συνεχίστηκε και τα πρωινά των επόμενων ημερών. Η χιονόπτωση δεν συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, όμως έδωσε την θέση της στις βροχές που συνεχίζονται. Το θερμόμετρο ανέβηκε μερικούς βαθμούς αφού πέρασε ο χιονιάς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα κάνει την εμφάνιση του η παγωνιά τις πρωινές ώρες.

Προβλήματα από την κακοκαιρία δεν παρουσιάστηκαν, τουλάχιστον άξια αναφοράς, όμως είναι δεδομένη η αυξημένη προσοχή τουλάχιστον κατά τις πρωινές ώρες για όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Η χαμηλή θερμοκρασία δημιουργεί πολλές παγίδες και συνήθως δεν γίνονται αντιληπτές από τους οδηγούς, με αποτέλεσμα πολλές φορές ατυχήματα ευτυχώς όχι σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.