Το Νευροκόπι στα γήπεδα

0
10

Σημαντικές νίκες για Δόξα Βώλακα αι Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου

Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Βώλακα η οποία αντιμετώπισε την ομάδα της Καλλιφύτου στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Βώλακα. Καλύτερος ο Βώλακας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη, έχοντας ένα εύκολο απόγευμα. Την ίδια αγωνιστική ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου πέτυχε μια πού σημαντική εκτός έδρας νίκη, αγωνιζόμενος στο γήπεδο του Δοξάτου με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Καλή εμφάνιση από τους παίκτες του ακρίτα που κατάφεραν να πάρουν μια νίκη μεγάλης σημασίας.

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Α κατηγορίας:

Δόξα Βώλακα – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 5-1

Φίλιπποι Δοξάτου – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 0-2

Ισοπαλία η Κάτω Βροντού

Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση είχε την Κυριακή που πέρασε η Κάτω Βροντού η οποία αντιμετώπισε την ομάδα των Σιταγρών. Στο γήπεδο της Κάτω Βροντούς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν την νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σαν αυτή των Σιταγρών. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πετύχουν περισσότερα βασιζόμενοι στην επιθετική τους γραμμή. Τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα μοίρασε τους βαθμούς στις δύο ομάδες.

Ήττα στους Ποταμούς για την Μικροκλεισούρα.

Στο γήπεδο των Ποταμών η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την Νέα Σεβάστεια, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της. Για μία ακόμη φορά η προσπάθεια της Μικροκλεισούρας σταμάτησε στην αδυναμία της ομάδας να έχει διάρκεια στην επιθετική της δραστηριότητα. Κάποια καλά διαστήματα δεν ήταν ικανά να φέρουν αποτελέσματα απέναντι σε έναν δύσκολο και καλά προετοιμασμένο αντίπαλο.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Β κατηγορίας:

Δόξα Κάτω Βροντούς – Δόξα Σιταγρών 2-2

Δόξα Μικροκλεισούρας – Απόλλων Νέας Σεβάστειας 0-6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.