Η λέξη αδικαιολόγητος…

 …Θα ήταν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κ. Νευροκοπίου αν συνέβαιναν κακοτεχνίες στο έργο της οδοποίας που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες στον κεντρικό δρόμο της μικρής πόλης… Πέραν όλων των άλλων λόγων ήταν και ένα έργο που υλοποιήθηκε στο κέντρο της έδρας του δήμου, ενώπιον αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων και φυσικά πολιτών.

 Σε επιφυλακή διαρκείας…

 …γι αυτόν το λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είχε υπό στενή παρακολούθηση κάθε βήμα των συνεργείων…. Από την εγκατάσταση του εργολάβου μέχρι την ολοκλήρωση του έργου ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Τσεπμίδης Ανδρέας  είχε άμεση επαφή τόσο με τον ανάλογο εργολάβο όσο και με τους κατοίκους των οποίων τα αιτήματα βοήθησε να ικανοποιηθούν.

Τα ισχυρά ονόματα…

…Της παράταξης που διοικεί το Δήμο Κ. Νευροκοπίου βρίσκονται στις «παρυφές» της διοίκησης χωρίς να έχουν εμφανή ρόλο. Κάποιοι λένε πως υπάρχουν «προστριβές» μεταξύ των μελών της παράταξης, όμως η αλήθεια που μεταφέρουν όσοι γνωρίζουν καλύτερα τα του συνδυασμού είναι πως με τον τρόπο αυτό δίνουν χώρο στα νεότερα στελέχη της παράταξης.

Η κεντρική βραδιά…

 …των φετινών Ακριτείων έχει «κλείσει» σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από το Κ. Νευροκόπι σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή των Ακριτείων την τελευταία βραδιά των πολυήμερων εκδηλώσεων. Χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα όλα δείχνουν τον Γιώργο Μαργαρίτη και το πολυμελές του μουσικό σχήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here